Kontakt
Konijn Bouw B.V.
Noordeinde 16A
2445XD AARLANDERVEEN
Homepage:www.konijn-timmerwerken.nl
Telefoon:06-81134651
Fax:

Renovatie & Onderhoud

Is uw huis of bedrijfspand aan een renovatie toe? Of zoekt u een professionele partij die u kan helpen bij het onderhoud aan uw huis of pand? Wij helpen u met verduurzaming, het levensloopbestendig maken van uw woning, het verwijderen van asbest, onderhoud en renovatie.

Wij zijn als Aannemersbedrijf actief in AARLANDERVEEN.

Praktische woning voor de toekomst

Weer zo goed als nieuw

Renovatie en onderhoud betekent vaak een flinke verbetering van uw huis of pand. Het ziet er weer als nieuw uit, gaat weer veel langer mee en u kunt u huis of bedrijfspand ook comfortabeler maken om in te wonen en te werken.

Een renovatie is namelijk vaak een goed moment om te kijken naar de verduurzamingsmogelijkheden in uw huis of pand. Zo kunnen we de renovatie van het dak, de vloer of de gevel combineren met het aanbrengen van isolatie. Zodat u een veel comfortabeler binnenklimaat creëert en bespaart op de energierekening. Mogelijk zijn er ook betere ventilatieoplossingen voorhanden of kunnen we vochtproblemen oplossen.

Grote en kleine klussen

Een renovatie kan allesomvattend zijn, maar ook heel afgebakend en gericht. Soms is bijvoorbeeld een compleet pand aan renovatie toe, een andere keer gaat het alleen om het dak, de vloer of de wanden. Welke klus u ook heeft, wij kunnen u hierin van A tot Z ondersteunen.

We adviseren over de mogelijkheden en nemen u mee in keuzes voor materialen. Vervolgens blijven we ook tijdens de uitvoering goed met u communiceren. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus.

Dat is zeker bij renovatie heel belangrijk, omdat het regelmatig voorkomt dat we voor verrassingen komen te staan. Dat heeft er alles mee te maken dat het vaak om oude huizen en gebouwen gaat. Dan weten we veelal van tevoren niet wat we tegen zullen komen als we het plafond opentrekken. We gaan hier uiteraard flexibel mee om en nemen u mee in onze afwegingen.

Inzicht in de kosten, overlast beperken

Als er dingen anders lopen dan verwacht, dan communiceren we hier direct met u over. We weten hoe belangrijk het voor u is dat u weet waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren of omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Ook over de kosten zijn we helder en blijven we met u in overleg. Bij de keuze voor de materialen nemen we u bijvoorbeeld mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij uw renovatie en onderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op.